Uusi pentu tuli taloon

Välikommenttina vain, ennen kuin jatketaan nelijalkaisten karvaturrien parissa.

Lauman uusi tulokas tiukassa syynissä.

Meidän oma pentu on saanut Fannyn onnesta sekaisin ja Pepin jo hiipuneet äidinvaistot pintaan (sekä snadisti mustasukkaiseksi mun kainalopaikasta).

Tytöt kävivät jo sairaalassa salaa ihmettelemässä uutta perheenjäsentä. Kotiin tultuamme nyytti laitettiin vain olkkarin lattialle ja koiruudet saivat nuuhkutella läpi. Onneksi tämä veijari on niin chilli, että edes Fannyn mammuttimainen kieli ei hätkäytä;)

Koirat ovat nyt nämä muutamat päivät olleet valppaasti mukana kaikessa touhussa, niin vaipan vaihdossa kuin imetyksessäkin. Selkeästi tykkäävät tapauksesta, vaikka mullistaa toki heidänkin maailmaansa. Vaunulenkeillä harkkaillaan nyt uusia asemia, missä kukakin siis kulkee.

Palataan tänne koira-asioihin tiiviimmin, kunhan tässä nyt ollaan pällistelty tässä onnihattarassa tarpeeksi.

 

This entry was posted in Kuulumisia. Bookmark the permalink.

59 comments on “Uusi pentu tuli taloon

  1. Siis jopas jotain!!! ONNEA KOKO PERHEELLE PIKKUISEN SYNTYMÄN JOHDOSTA :)
    Vau!! Ihanaa teillä sitä vauvapuuhat jatkuu :) ) Nyt onkis sitten Fannylla ja Pepillä uudet kujeet opeteltavana.. noutaa vaipan ja luovuttaa vaipan… ihanaa!! Onnea ja ihania hetkiä pikkuisen kanssa.

    • Jee Aira. Kiitos kiitos. Kyllä, samaa rataa mennään kuin pikkusten pentujenkin kanssa: Ruokaa, rakkautta ja unta palloon. Fanny on niin mahtavasti mukana kaikessa, että kyllä siitäkin ehkä tässä äippää joku päivä leivotaan, kunhan saadaan muutamat näyttelyt käydyksi ja lonkat kuvattua. Terkkuja!!

  2. Helene on said:

    Oooii! Onnea teille kaikille uudesta ”pennusta”!!

    • Voi kiitos Helene. Ei ole niin kovasti niitä mustia nappisilmiä enää ikävä. Tai toki on, mutta hyvälllä tapaa;) Pondelle jättiterkut ja iloa kevätaurinkoisille lenkkipoluille!!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>