Peppi junnuna

Kun Fanny tuli meille vuosi sitten, Peppi otti aimo harppauksen kohti aikuisuutta. Pitihän sitä nyt rasavilliä (jo siinä vaiheessa itseään puolta suurempaa) pentua hieman opastaa lauman tavoille. En siis tiedä, oliko se ikä vai pentu, mutta riehumishalut vähenivät huomattavasti ja cockeristä tuli paljon tyynempi ja itseluottavaisempi. Varsinkaan ventovieraiden hurttien kanssa hän ei lähde salamana leikkimään, vanhojen kamujen kanssa toki tuttuun malliin.

Nyt raskauden aikana on huomattavasti tosi samankaltainen muutos, mikä varmasti kuuluu luonnollisesti asiaan. Toki vieraita koiria haistellan ja näin, mutta nyt mahan venyessä ei jalka enää samaan tahtiin nouse, eikä mielikään tee pelleilemään. Paljon mukavampi on omistajan jaloissa mukavasti köllötellen seurata, kun Fanny hoitaa perheen sosiaaliset turinat, kunnialla;)

Mielestäni jopa ilme on muuttumassa kovin äidilliseksi. Nappisilmät luottavaisina, olemus raukeana ja seesteisenä, koko tyttö kovin rauhaisan innostuneena odottaa pentuja tulevaksi. Kyllä hän tietää..;)

Oli oikein pakko kaivaa muutama kuva Pepistä nuorena, about 1-vee, kun posket olivat vielä teinimäisen kapoisat ja kroppa honkelo. Niin se ”ikä” ja varsinkin elämänvaiheet tuo juonteita ja sävyjä karvaturrinkin kehoon.

Jotain kermasta herkkua on tullut vissiin tuhottua huolella, ai minäkö?

Peppo ja Remu, eka kunnon boyfriend, sähäkkä sellainen. Punavuoren huudeilla silloin.

Emäntä partyvermeissä. Onneks paras kamu Siiri on tullut varmaankin yökylään leikkimään.

Löyty kaveri heinikosta, jes.

Ekoja keskittyneitä vesinoutoja Tampereen järvellä.

Agilityreeneihin menossa Siirin kanssa auton hutlarissa.

Punkkarilook, ei sitä tartte aina niin justiinsa tälläytyä…
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

40 comments on “Peppi junnuna

  1. Salppis on said:

    VOi kun Peppiskä oli niin pikkunen! Muistan elävästi sen, kun tulitte Pepin kanssa kylään juuri Pepin kotiutumisen jälkeen… Voi sitä pientä söpöyttä! Söpö se on isonakin kyllä… :) Ihanaa loppuodotusta mammalle!

  2. Noora Ellen Valkila on said:

    Niimpä Salppis;) Muistan itsekin elävästi sen pikku kääryleen ensimmäisen ratikkamatkan Tölikkään. Hiukan on tullut massaa ja luonnetta sen jälkeen. Hei muuten, Suo pidetään mielessä "sillä silmällä". Josko joskus innostun myös Fannylla teettämään pennut… Terkkuja Sulle Ihana!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>